Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین خنیفر رئیس دانشگاه فرهنگیان در این مراسم ضمن تسلیت ایام محرم، شهادت امام حسین و یاران باوفایش و حادثه تروریستی اخیر در اهواز، به آغاز سال تحصیلی جدید دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان اشاره کرد و گفت: تربیت معلم مدال افتخار ۲۰۷ ساله دارد و ۱۰۰ سالگی مراکز تربیت معلم را در کشور شاهد هستیم.

وی ادامه داد: یکی از افتخارات بشر، هنر معلمی است و فراهنر است چرا که روح آدم‌ها را درگیر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خنیفر با اشاره به حضور رهبر معظم انقلاب در دانشگاه فرهنگیان در هفته معلم، افزود: یک احساس ملی به یک غفلت جدی در کشور ایجاد شده است و آن هم نسبت به معلم و تربیت معلم است.

وی با بیان اینکه تقویت معلم راه بالندگی کشور است، گفت: تقویت کمی و کیفی نظام آموزش و پرورش کشور، تکلیف ماست.

رئیس دانشگاه فرهنگیان ادامه داد: معلم خوب، یک شهر را به تلاطم در می‌آورد و آنقدر می‌تواند ذهن و بینش افراد را به تلاطم درآورد که کشور تکان بخورد.

وی با اشاره به اینکه معتقدم هنوز نظام آموزش عمومی بومی شده مخصوص به خود را پیدا نکردیم، گفت: در کشور ما شعار «ما می‌توانیم»  مطرح شد و اگر خوب عمل شود، ما کارهای زیادی می‌توانیم انجام دهیم.

خنیفر به نقش معلم در تربیت شهروند خوب اشاره کرد و افزود: باید به دانشگاه پاسخگوی نیاز و خلأ معلم تبدیل شویم.

وی به ماده ۲۸ دانشگاه فرهنگیان اشاره کرد و ادامه داد: ما نافی راه‌های موازی برای تکمیل معلم نیستیم اما حتما باید افراد جذب شده یک دوره یک ساله آموزشی را بگذرانند.

رئیس دانشگاه فرهنگیان تصریح کرد: آرزوی ما این است که دانشگاه فرهنگیان، دانشگاه اول شود و در این مسیر تلاش خود را به کار بستیم.

وی ادامه داد: هیچ معلمی در جا نزده است و هیچوقت نظام آموزشی مانع تحصیل معلمان نشده است.

خنیفر افزود: در سال تحصیلی جدید ۹۲۰۰ فارغ‌التحصیل دانشگاه فرهنگیان وارد مدارس شدند و امسال از ۲۵ هزار ردیف استخدامی که اعلام کردیم ۴۲۰۰ ردیف جامانده هنوز داریم.

وی با بیان اینکه از ۲۵ هزار ردیف استخدامی ۱۴ هزار نفر برای دوره ابتدایی است، گفت: از ۱۷ هزار نفر ردیف استخدامی ماده ۲۸، حدود ۱۲ هزار نفر جذب شدند و امیدواریم با هماهنگی سازمان سنجش، تکمیل ظرفیت ۴ هزار نفر باقیمانده انجام شود.

خنیفر با اشاره به فعالیت ۸۰۰ عضو هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان، افزود: تقاضای ۴۰۰ هیأت علمی در سال تحصیلی جدید داریم چرا که در سال ۱۴۰۴ تعداد اعضای هیأت علمی به ۲۰۸۰ نفر برسد.

رئیس دانشگاه فرهنگیان به ۱۲ ایراد به کتاب درسی در جلسه‌ای که در سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی داشت، اشاره کرد و ادامه داد: موردی را در کتاب فارسی پسرم دیدم که خیلی تعجب کردم؛ در کتاب فارسی سال هفتم درسی است که مادر هر کاری می کند که پسرش به جبهه نرود و حتی شیرش را حرام می‌کند؛ ما خیلی ایثارگری داریم که می‌تواند در کتب درسی وارد شود و این نوع متن‌ در کتاب درسی اصلا درست نیست.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: امام حسین معلم رهبر معظم انقلاب آموزش و پرورش ذهن شهروند کتاب درسی آموزش و پرورش امام حسین ذهن معلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۵۱۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مُلک و مِلک مولود مانای معلم است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم در مراسم گرامیداشت مقام استاد در دانشگاه قم عنوان کرد: امروز تمام جماعت شرافت دربرابر جماعت شرارت قرارگرفته است و در سراسر جهان دانشجویان به دلیل نفس بیدار و پاک خود در برابر نسل کشی‌ها اعلام موضع می‌کنند.

وی ادامه داد: در دنیای دوگانه کشور‌های غربی که دم از حقوق بشر می‌زنند نمی‌توانند اعتراض دانشگاه‌ها را برتابند درحالی‌که در ایران قانونی وجود دارد که اجازه ورود نظامیان را به داخل دانشگاه ممنوع کرده‌است، بنابراین در جمهوری اسلامی ایران جامعه دانشگاهی همواره از حرمت ویژه‌ای برخوردار است.

مسئولیت یک نعمت است

زلفی‌گل افزود: اگر به مسئولیت با نگاه آبادانی بنگرید مسئولیت یک نعمت است و فرد می‌تواند با استفاده از پول یک مرکز خیر شود

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: شاد کردن انسان‌ها نیز می‌تواند کار خیر باشد به‌گونه‌ای که وقتی مسئولیتی دست شخصی باشد و بتواند توسط آن دانشکده، خوابگاه، ورزشگاه و سایر موارد را تأسیس نماید باعث خرسندی تعدادی از افراد می‌شود.

وی اضافه کرد: اساتید و معلمان نیز با سخاوت در علم و دانش خود از بزرگ‌ترین خیر‌ها محسوب شوند، چرا که صادقانه علم و دانایی خود را به فرزندان این کشور انتقال می‌دهند.

علم و دانش می‌تواند مزیت‌های جدید ایجاد کند

زلفی‌گل ادامه داد: بین مُلک و مِلک ازنظر نوشتار تفاوت وجود دارد اگر مُلک را قدرت و مسئولیت بدانیم و مِلک را دارایی و امکانات، مُلک و مِلک مولود مانای معلم است، یعنی این معلمان و استادان هستند که به یک انسان قدرت رسیدن به مُلک و مِلک را می‌دهند هرچه دانشجو مستعدتر، کوشاتر و فعال‌تر باشد، می‌تواند میزان مُلک و مِلک خود را افزایش دهد و از دانایی خود استفاده کند هرچقدر میزان دانایی بیشتر باشد مُلک و مِلک مانایی بیشتری دارد بنابراین جوامعی که استادان را قدر می‌دانند مسیر پیشرفت را سریع‌تر طی می‌کنند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بیان کرد: حاکمیتی که عاقل باشد قدر متفکران را می‌داند و این‌گونه است که اجازه ورود نظامیان را در دانشگاه‌ها نمی‌دهد یعنی عالمان و اساتید قدرت نقد و آزاداندیشی را دارند و نباید به حریم آنها بی‌احترامی کرد این در حالی است که ما در دنیا خلاف این ادعا را از سوی کشور‌های مدعی حقوق بشر شاهد هستیم.

وی افزود: شخصیت علمی هر دانشگاه در کشور باید متوازن باشد یعنی در پازل علمی هر دانشگاه باید بحث‌های فرهنگی، سیاسی، پژوهشی، فناوری، هنری و ورزشی همگی به‌طور یکسان دیده شود و نباید شخصیت علمی یک شخصیت کاریکاتوری باشد، این امر تنها از طریق وضع قوانین و مقررات انجام می‌شود.

زلفی‌گل گفت: در دانشگاه برون‌داد‌های علمی مختلف و متنوعی است که همگی ارزشمند هستند برخی از این برون‌داد شامل تولید محصول، اختراع، طراحی یک معماری خاص، تألیف کتب، نگارش مقاله و مواردی از این دست است که همگی در یک سطح ارزشمند می‌باشد.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری اضافه کرد: باید در دانشگاه‌ها درس‌نامه‌های مرجع جمعی تألیف شود که در آیین‌نامه ارتقا نیز برای این امر جایگاه ویژه‌ای دیده شده‌است پس باید بحث برون داد‌ها جامع‌تر دیده شود.

وی در پایان تصریح کرد: هفتاد و پنج اقدام در وزارت علوم تحقیقات و فناوری در این دوره انجام‌شده که اکثر اقدامات برای اولین‌بار رخ داده است از جمله این اقدامات می‌توان به تأسیس صندوق علوم تحقیقات و فناوری، تأسیس سامانه نان (نظام ایده‌ها و نیازها) و تأسیس سامانه جان (جریان اقتصادی نوین) اشاره کرد.

گفتنی است؛ در این مراسم با حضور وزیر علوم از ۵۷ استاد دانشگاه قم که ۱۰ نفر از آنان، جزو اساتید سرآمد علمی و آموزشی دانشگاه بودند تجلیل شد.




انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مُلک و مِلک مولود مانای معلم است
  • درمانگاه فرهنگیان در میناب احداث شود
  • تکمیل زنجیره‌های تولید، محور توسعه استان اردبیل است
  • نگاهی به فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان قم+ فیلم
  • اعلام نتایج آزمون استخدامی دانشگاه فرهنگیان
  • برگزاری اردوی مدرسه تربیتی شهید سلیمانی ویژه دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در کرمان
  • هدر رفت ۲۵ میلیون دلاری بنزین در سال
  • توجه به آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها کشور را سروسامان می‌دهد
  • دانشگاه آزاد بسیاری از مرز‌های علمی کشور را درنوردیده است
  • برخی از فرهنگیان هدیه روز معلم دریافت نکردند